Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Spiruweeltjes

Spiruweeltjes worden op sjamanistische wijze gemaakt. 

Alle spiruweeltjes worden tijdens een gebed gemaakt voor degene waarvoor het sieraad is. Om me af te stemmen op de juiste mens kan het mij helpen iets te weten van de persoon en de rede waarvoor je het een ander of jezelf wil schenken.

Hoe een spiruweeltje er precies uit gaat zien is van te voren niet duidelijk omdat het wordt ingegeven hoe het eruit moet komen te zien. Het sieraad zit vol met allemaal (edel)steentjes, zoals toermalijn en amethist of fluoriet die op hun beurt weer een eigen energie meenemen.

Een spiruweeltje is fijn om te krijgen in moeilijke perioden in iemand zijn leven en kan kracht en ondersteuning geven, maar ook bij het wensen van geluk en voorspoed voor iemand tijdens een zwangerschap of als huwelijkskado kan een spiruweeltje bijzonder zijn om te ontvangen.

Een spiruweeltje kan gedragen worden in je haar, als armband of opgehangen worden op een door jou uitgekozen plek.

Wil je jezelf of iemand anders een kado doen? Vanaf 27,50 kan ik al een spiruweeltje voor je maken. De opbrengst gaat naar stichting dier en project. Een belangeloze organisatie die vecht voor kansarme dieren.

Voor vragen kun je me altijd bellen of mailen.

0